Zefal cykelpumpe – billig fodpumpe fra Zefal

Lezyne laver nogle helt fantastiske cykelpumper og det gælder ikke bare for deres fodpumper.
Lezyne Alloy Dirt Floordirt v2 er endnu en i rækken af lækre kvalitetscykelpumper fra Lezyne.
Her er tale om en virkelig lækker pumpe i både design og funktionalitet.

Klik her for at købe denne cykelpumpe

Design på cykelpumpen

Designet på Alloy Dirt fodpumpen er langt ud over det sædvanlige for cykelpumper, da den med sin flotte blanke aluminium og træhåndtag mere ligner en pyntegenstand til at sætte op inde i stuen. Desuden er pumpen lavet i så tilpas en højde, at det stilrene design går fint hånd i hånd med funktionaliteten, så man ikke står og får rygskader ved brug af pumpen.

Hvad er specielt ved denne fodpumpe til cykler?

Det helt unikke ved netop Zefal Alloy Dirt Floordirt v2 er, at man på denne pumpe ikke skal så og holde pumpehovedet på plads. Pumpehovedet er udformet så smart, at man blot skruer det fast på ventilen og herefter har begge hænder fri til at pumpe med. Dette er ikke blot mere brugervenligt, det kommer også til at spare dig for mange knækkede ventiler undervejs.

Air Bleed System.

Hvad er Air Bleed System?
Det er et system, som gør det muligt at justere på pumpehovedet og derved regulere mængden af den luft, som man overfører til dækket.
Dette betyder, at man har en lagt større føling med, hvor meget luft man pumper i slangen, selvom man naturligvis også kan se dette, på det manometer, som er placeret i bunden af fodpumpen.

Skriv et svar