Tænk over fragtprisen – når du skal købe en ny cykelpumpe.

Når man skal ud og købe en ny cykelpumpe, så skal man selvfølgelig finde ud af, hvilken cykelpumpe man skal have, men man bør og tage med i sine overvejelser at det koster penge i fragt, at sende en cykelpumpe. Nogle steder betaler man nemlig kun den faktiske fragtpris i forhold til den cykelpumpe man køber og andre steder betale man ikke kun fragtprisen, men her vil forretningen også tjene penge på fragten. Mange gange kan man finde varer til meget lavere pris online end man kan i forretningerne, men man skal lige huske at lægge fragten oveni, hvis man ikke er så heldig at finde en god forhandler af fx cykelpumper, som sender fragtfrit.

Spar mange penge i fragt

Hvis man vælger at handle på nettet, så koster det at få sendt varerne og der er kun en til at betale dette – nemlig dig som forbruger. Og det er ikke uvæsentligt hvor du handler, da der faktisk er rigtig stor forskel på, hvad de forskellige forhandlere forlanger, at du skal betale i fragt. Her den anden dag manglede jeg en pakning til min køkkenvask. Sådan en pakning koster 19,95 kr. men det ene sted, hvor de forhandlede dem ville de have 95 kr. i fragt. Set i forhold til at Post Danmark tager 8 kr. for at sende en kuvert med under 50 g., så er det på grænsen til røveri, at forlange så mange penge for at sende så lille en ting.

Køb cykelpumper hos Cykelpartner.dk

Et af de steder hvor jeg foretrækker at indkøbe min cykeldele er hos Cykelpartner.dk. Her tager de kun den reelle fragtpris, så hvis du køber en cykelpumpe hos dem, så komme du kun til at betale for den fragtpris, som de selv skal betale. Så hvis du fx køber en co2 pumpe som vejer 80 gram, så koster den 25 kr. at sende og hvis du i stedet køber en fodpumpe der vejer knap 2 kg. så skal man betale 49 kr. i fragt – bortset fra, at man får gratis fragt ved køb på minimum 299 kr. og der er ingen fodpumper, der koster under 299 kr.

Køb mere og opnå fri fragt

Når grænsen for fri fragt er så lav, så er det værd at overveje, om man lige skal købe en cykelpumpe i en lidt bedre kvalitet og derved kan man få ”cykelpumpe” for de 50 kr. som man skulle have givet i fragt. Alternativt kan man købe lidt lappegrej, dækjern eller andet cykelværktøj med for at nå op og få fri fragt på sin cykelpumpe og så får man noget for pengene i stedet. Der er også andre forhandlere, der tilbyder fri fragt ved 299 kr. men man skal lige være opmærksom på, at nogen steder gælder det kun, hvis man får det tilsendt uden omdeling. Det betyder, at du skal selv hente din pakke på posthuset for at få fri fragt. Hos cykelpartner, får du din nye pumpe fragtfrit helt til hoveddøren. Besøg cykelpartner.dk og se deres store udvalg i cykelpumper.

Skriv et svar