SKS Rennkompressor cykelpumpe

SKS Rennkompressor er en fodpumpe som bliver blandt andet bliver brugt af de professionelle i cykelbranchen.
Netop denne model cykelpumpe fra SKS blev kåret som den eneste og den første cykelpumpe til at komme i cykelprodukternes ”Hall of Fame”. Pumpen blev kåret af Europas største mtb magasin ”Bike”.
SKS Rennkompressor har sin oprindelse helt tilbage i år 1968, hvor de første pumper så dagens lys. Dengang var SKS Rennkompressor en håndlavet fodpumpe og i dag bliver pumpen lavet efter samme principper som dengang.

SKS Rennkompressor – Mange års kvalitet

I næsten 50 år har denne cykelpumpe være en af de foretrukne fodpumper hos både motionisten og hos de professionelle. Når man køber denne pumpe, får man et produkt, som holder i rigtig mange år og som virker hver gang, at man skal bruge det. Desuden er der mulighed for, at man kan købe en ny slange til pumpen, hvis gummiet i den gamle skulle blive mørt med tiden.
billig cykelpumpe

Fodpumpe til mange ventiler

Pumpen er udstyret med et dobbelt pumpehoved hvilket betyder, at man hurtigt kan pumpe de gængse ventiltyper, såsom Presta, Dunlop og Schraderventiler. På de forskellige pumpehoveder sidder der et smart lukkehåndtag, som gør at man med et hurtigt vrid låser hovedet fast på ventilen. Efterfølgende kan man ligeledes løsne håndtaget for at kunne fjerne hovedet fra slangens ventil.
På trods af sin billige pris, får man en topkvalitets cykelpumpe, som er lavet i massive stålmaterialer og lækkert træ i håndtaget. Pumpen måler 650 mm i højden og klappet sammen er håndtaget på pumpen det bredeste sted med sine 250 mm. Når pumpen er slået ud måler foden hele 340 mm, hvilket giver en dejlig stabil pumpe at arbejde med. Arbejdsglæden øges desuden af, at længden på cykelpumpens slange er hele 1250 mm, hvilket giver over en meters slange at arbejde med.

Cykelpumpe med manometer

Gennemført som pumpen er, er der naturligvis et manometer i bunden af pumpen, så man ikke skal til at have fat i en dæktryksmåler for at finde ud af, om der er tilpas med luft i cyklen. Pumpen kan pumpe helt op til 16 bar eller 230 PSI og dækker derfor behovet for enhver cyklist.

Anbefaling af cykelpumpe

Så hvis du vil have en kvalitets cykelpumpe, som ikke er lavet af plastik og billig aluminium, så tag et kig på SKS Rennkompressor – du finder den til priser lige omkring de 400 kr. og du får virkelig meget for dine penge i denne pumpe.

Skriv et svar