Hvorfor skal man investere i en fodpumpe?

En fodpumpe til cykler er den absolut bedste cykelpumpe til brug hjemme i værkstedet eller hvis man kan have den med i en bil. Der findes også små fodpumper, som man kan have med sig, men fakta er bare, at en fodpumpe fylder noget mere end en af de små kompakte cykelpumper såsom minipumper eller co2 pumper. Så hvis man er ude efter en cykelpumpe til at have med på cyklen, så er det nok ikke en fodpumpe, som man skal gå efter.

Billig fodpumpe.

Man kan godt finde en billig fodpumpe rundt omkring i de både de fysiske forretninger og i handlen online, men langt de fleste som er på udkig efter en fodpumpe er også på udkig efter en god cykelpumpe og så snyder man sig selv, hvis man køber en af de helt billige fodpumper. Ligesom med alt andet, så får man det som man betaler for og sådan er det også med billige cykelpumper. Man kan sagtens få en eller anden kinamodel, men så får man heller ikke den kvalitetspumpe, som man måske havde gået og drømt om. Hvis man ikke har så mange penge og gerne vil finde en billig cykelpumpe, så bør man i stedet holde øje med udsalg og så finde sig en af de gode kvalitets cykelpumper på tilbud og på den måde få sig en god cykelpumpe til billig pris.

Fordelen ved en fodpumpe.

billig cykelpumpe
Grunden til at en fodpumpe er så god er, at den kan indeholde langt mere luft end alle de små kompakte cykelpumper og det er derfor langt hurtigere og meget lettere at pumpe sin cykel, knallert eller bil med en fodpumpe. Desuden har fodpumpen en fordel, som der ikke er mange af de andre cykelpumper (dette gælder dog ikke for co2 pumper) som har og det er, at den er monteret med en slangestuds. Dette gør, at man sætter slangen på og når man pumper kommer man ikke til at vride i ventilen, da slangen er fleksibel. Der er rigtig mange, som har været ude for, at deres ventil på cykelslangen er blevet utæt og dette sker i langt de fleste tilfælde på grund af, at man kommer til at vride ventilen frem og tilbage, når man skal pumpe sin cykel med fx en rammepumpe eller med en minipumpe. Desuden så har langt de fleste fodpumper manometer, så man kan se, hvor meget luft man kommer i sin slange.

Hvordan finder man sit dæktryk.

Når man pumper sin cykel, så er det vigtigt at man sørger for, at man får det rette dæktryk i. Dette gælder ikke kun for motionscyklister eller for de mere professionelle. Hvis man ikke kører med det rette dæktryk, så risikerer man enten at man punkterer ofte eller at man slider sit dæk alt for meget og at man bruger alt for mange kræfter på at cykle, da der opstår alt for stor rullemodstand. Derfor er det vigtigt, at man læser på siden af sit dæk, hvor der altid står opgivet, hvor mange bar eller psi der skal pumpes i dækket.

Skriv et svar