Boldpumpe til kompressor med manometer.

Hvis man ofte skal pumpe fodbolde, håndbolde, basketbolde og andre bolde op, så kan det være en rigtig god idé at købe sig enten en elektronisk boldpumpe eller købe sig en rigtig kompressor beregnet til at pumpe bolde op med. Hvis man har en kompressor i forvejen, som kan justeres så den passer i tryk til at pumpe bolde op med, så kan man nøjes med at købe sig en trykluftpistol med manometer på eller bare en simpel trykluftpistol med en boldspids på.
Køb billige boldpumper her >>>

Billig kompressor til bolde.

Man kan få en rigtig kompressor, som er beregnet til at pumpe bolde op med til omkring 1000 kr. Sommetider koster de lige lidt over 1000 kr. og andre gange kan man være heldig at finde en billig kompressor på tilbud eller udsalg. Select laver en kompressor, som med sin vejledende pris på 1200 kr. er en forholdsvis billig boldpumpe til kompressor i sin klasse, men man kan finde både billigere og dyrere kompressorer. Hvad man skal vælge kommer helt an på hvor ofte, at man har brug for sin boldpumpe.
Hvis man bare gerne vil have en billig boldpumpe, så kan man tage et kig på de manuelle boldpumper, som kan fås helt nede fra priser på omkring 40 kr.
Hvis man gerne vil have en manuel boldpumpe, så kan det være en ret stor fordel at købe en, hvor der er en lille bevægelig slange imellem bolden og pumpe. Dette gør nemlig, at der ikke er så stor risiko for, at man kommer til at knække pumpespidsen. Men hvis man er vant til at bruge en almindelig boldpumpe, så kan man sagtens pumpe sin bold op, uden at spidsen tager skade.

Skriv et svar